Full-service verkopen € 2.995,-

Wil jij de volledige ontzorging van een gekwalificeerde makelaar, maar wel tegen een op voorhand vastgestelde prijs….. Dan is verkopen via Full-service iets voor jou!

Bij Full-service verkopen begeleiden wij het hele verkooptraject van A t/m Z. Hierbij starten wij met het opnemen van de woning en geven advies met betrekking tot de verwachte verkoopopbrengst, op basis hiervan wordt de verkoopstrategie en vraagprijs bepaald. Onze foto- en plattegrondenexpert komt vervolgens bij je langs voor het maken van foto’s en plattegronden. Wij schrijven de verkooptekst en dan kan de woning worden aangemeld op Funda, onze website en eventueel social media.

De bezichtigingen gaan nu beginnen! Ook deze zullen wij voor je rondleiden, op de dag van een bezichtiging geven we direct terugkoppeling. Indien een bezichtiging leidt tot interesse voor koop zal er een bieding volgen. Vanaf dat moment kunnen de onderhandelingen starten. Gedurende het onderhandelingstraject houden we jou direct aangesloten zodat we samen  voor een maximaal verkoopresultaat kunnen gaan.

Op de dag van levering doen wij de eindinspectie van de woning en laten we de kopende partij het inspectierapport tekenen. Ook gaan wij met je mee naar de notaris en hebben op voorhand de nota van afrekening en de leveringsakte gecontroleerd zodat de levering kan plaatsvinden.

* Onze Full-service prijs van € 2.995,- is inclusief btw én opstartkosten. Bij woningen met een verkoopopbrengst van € 500.000,- of meer zal er een extra toeslag worden berekend van € 1.000,-