Hoe wil jij aankopen?

In de huidige markt kan het aankopen van een woning of appartement een lastig traject zijn zonder kennis van zaken. Waar moet je precies op letten, welke vragen moet je stellen tijdens een bezichtiging en wat is de marktwaarde van de woning waar je interesse in hebt. Wij helpen graag om dit juist een overzichtelijk en leuk proces te maken. Welke stappen komen er eigenlijk allemaal kijken bij het aankopen van een woning?

 
 1. Financiele mogelijkheden in kaart brengen
  Voordat je actief gaat zoeken naar potentiele woningen moet je weten wat jouw financiele mogelijkheden zijn. Op deze manier kun je veel gerichter gaan zoeken en bovendien kun je sneller schakelen als er uiteindelijk een bod wordt geaccepteerd. Graag koppelen wij je aan onze financiele partners om jouw budget en mogelijkheden in kaart te brengen. 
   
 2. Zoekcriteria bepalen
  Zorg dat je goed weet wat je wilt. Hoeveel slaapkamers? Wat voor buitenruimte wil je? Welke verdieping vind je fijn? Tevens is het ook belangrijk om te weten in welke buurt je zoekt. Ga er in het weekend eens op uit om nieuwe buurten te ontdekken. Als je goed weet wat je wilt, kun je gerichter zoeken en zal het proces sneller verlopen
   
 3. Bezichtigingen
  Via verschillende alerts is het tegenwoordig mogelijk om direct op de hoogte te worden gebracht bij nieuw aanbod dat overeenkomt met jouw wensen. Tijdens de bezichtiging krijg je vaak direct een positief of negatief gevoel bij de woning. Wij zijn er bij om je te ondersteunen en een kritische blik te werpen, of geven je advies waar je specifiek op moet letten.
   
 4. Onderhandelingen
  Tijdens de bezichtiging krijg je van de verkoper mee wat de procedure van verkoop is. Het is onze taak om de marktwaarde van de woning te bepalen en in te schatten wat een goed voorstel op de woning zou zijn. Uiteindelijk zullen wij een goed voorbereid en duidelijk voorstel uitbrengen om een zo goed mogelijke partij voor de verkoper te zijn. Wij nemen, uiteraard altijd in overleg, de verdere onderhandelingen op ons.
   
 5. Verdere afhandeling
  Bij een geaccepteerd bod wordt de koopovereenkomst opgesteld. Hierin worden alle gemaakte afspraken, zoals bijvoorbeeld een financieringsvoorbehoud, omschreven. Tevens wordt er in de koopovereenkomst een leveringsdatum afgesproken. Op de dag van leveren wordt eerst een inspectie in de woning gedaan, vervolgens wordt op het kantoor van de notaris de leveringsakte getekend en gaan de sleutels over van eigenaar. Wij zullen de bovengenoemde afhandeling professioneel begeleiden.

Bekijk onderstaand de opties die Makelaarswinkel biedt voor het aankopen van jouw nieuwe woning of download hier de brochure voor verdere info.
 

Doe-het-samen € 1.495 incl. BTW

 

Full-service € 2.495,- incl. BTW