Samen verkopen € 995,-

Via Samen-verkopen neem je als verkoper zelf een aantal zaken voor je rekening. Zo lever je zelf de foto’s aan, schrijf je zelf een verkooptekst én doe je zelf de bezichtigingen. Dit is eventueel aan te vullen met de extra opties die wij aanbieden.

Echter, als eerste komen wij bij je langs voor de opname van de woning en het bepalen van de vraagprijs. Vervolgens lever jij de verkooptekst en de foto’s aan, wij zorgen voor de plaatsing op Funda. Daarnaast brengen wij je woning onder de aandacht op onze eigen website en andere social media.

Nu kunnen de bezichtigingen gaan beginnen! Jij hebt ons al geïnformeerd over wanneer jij de bezichtigen kunt rondleiden, zodat wij deze kunnen inplannen. Indien een bezichtiging leidt tot interesse voor koop zal er een bieding volgen. Vanaf dat moment kunnen de onderhandelingen starten. Gedurende het onderhandelingstraject houden we jou direct aangesloten zodat we samen  voor een maximaal verkoopresultaat kunnen gaan.

Na overeenstemming te hebben bereikt met de kopers stellen wij de koopovereenkomst op en sturen deze naar de Notaris. De Notaris stelt vervolgens de leveringsakte op ter voorbereiding op de levering. Op de dag van levering draag jezelf zorg voor de eindinspectie van de woning en laat je kopende partij daarvoor tekenen. Vervolgens ga je met het getekende inspectierapport naar de Notaris zodat de levering volgens afspraak kan worden nagekomen.